Προώθηση ιστοσελίδας – Search Engine Optimization (SEO)

προώθηση-ιστοσελίδας-eshop-seo

Όλο και συχνότερα γίνεται λόγος για προώθηση ιστοσελίδων ή βελτιστοποίηση ιστοσελίδωνSEO. Τι είναι SEO και γιατί εκτός από την κατασκευή ιστοσελίδας χρειάζομαι και προώθηση ιστοσελίδας?

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί εμφανίζονται συγκεκριμένα αποτελέσματα στην μηχανή αναζήτησης της google, όταν ψάχνεις πληροφορίες για οποιοδήποτε περιεχόμενο; Το site σας μπορεί με τις διαδικασίες βελτιστοποίησης της δομής μπορεί να φτάσει στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης.

Η βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης ή SEO (Search Engine Optimization) είναι μία από τις πιο σημαντικές διαδικασίες για την προώθηση ιστοσελίδας.

Πρόκειται για ένα «εργαλείο» που βοηθά χρήστη και μηχανές αναζήτησης ώστε να βρουν εύκολα, γρήγορα και ποιοτικά αποτελέσματα. Με τις βελτιστοποιήσεις στόχος είναι η σωστή ποιοτική προώθηση των ιστοσελίδων ώστε η κατάταξη του site να βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης της google.

Οι ενέργειες αυτές διαχωρίζονται σε on-site SEO και off-site SEO. Για να ξεχωρίσει η google ένα site θα πρέπει να γίνουν ενέργειες, δηλαδή εντός και εκτός ιστοτόπου. Για την σωστή ποιοτική και ποσοτική αυτές που γίνονται εκτός είναι και οι πιο δύσκολες για την σωστή αναβάθμιση.

Σημαντικό ρόλο, καθώς πολλά ενδέχεται να επηρεάσουν σημαντικά την απόδοση της ιστοσελίδας σε ότι αφορά την βελτιστοποίηση τους στις μηχανές αναζήτησης. Η ταχύτητα της σελίδας είναι ένας τέτοιος παράγοντας καθώς ο χρόνος φόρτωσης επηρεάζει την απόφαση του χρήστη να παραμείνει στο περιβάλλον σας

Προώθηση ιστοσελίδας διαδίκτυο και Social Media

Είναι δεδομένο πως τα social media έχουν αλλάξει την καθημερινότητα μας στο έπακρο. Διαμορφώνουν την εικόνα, είναι κατάλληλα για την προώθηση του εκάστοτε αντικειμένου ενώ ταυτόχρονα έχουν επηρεάσει και την μετάδοση των ειδήσεων.

Συμβάλλουν στην άμεση αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών και σε συνδυασμό με την ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι ακόμη και για τις επιχειρήσεις.

Η δυναμική της επιστήμης του μάρκετινγκ έχει πλέον αναδιαμορφωθεί, με τις εταιρείες να «κλείνουν» το μάτι στην νέα πραγματικότητα που συνεχώς επεκτείνεται.

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας όταν ξεκινά η μέρα είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, εταιρείες επιχειρήσεις και χρήστες πρέπει να χτίσουν μία δεδομένο πως η σχέση εμπιστοσύνης. Σωστή προώθηση, οικονομικές προσφορές, δώρα, σωστές περιγραφές μερικά από τα παραδείγματα.

webadvisors-seo

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Δημιουργία νέου περιεχομένου
  • Tag, hashtags, επισημάνσεις, τοποθεσίες
  • Σωστή απλά και κατανοητή περιγραφή
  • Εικόνες υψηλής ανάλυσης ώστε να είναι φιλικές στο χρήστη
  • Συχνή ενημέρωση
  • Οικεία σχέση με τους δέκτες
Πως θα επιτευχθεί η προώθηση της ιστοσελίδας σας

SEO Consulting

Δημιουργία κατάλληλων κειμένων, αν δεν έχετε ήδη και εκπαίδευση στην συγγραφή κειμένων για web.

Ανάλυση Δεδομένων

Ανάλυση των δυνατών σας σημείων και προώθηση τους εντός της ιστοσελίδας σας μέσω λέξεις κλειδιών, περιγραφές, ποιότητα περιεχομένου.

Στρατηγική SEO

Σχεδιασμός στρατηγικής προώθησης και marketing μέσω κοινωνικών δικτύων.

Θα σας ενδιέφερε επίσης…

Δουλέψτε μαζί μας!

Μπορείτε να μας μιλήσετε για το πώς μπορούμε να ανταποκριθούμε στο σχεδιασμό και την κατασκευή της νέας σας ιστοσελίδας ή e-shop.

13 + 13 =