Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή eshop σας με γνώμονα την ανέλιξη της επιχείρησής σας στον ψηφιακό κόσμο σε ευέλικτες τιμές. Η σύνθεση του eshop σας από την εξειδικευμένη ομάδα μας προωθεί την επιχείρησή σας στον ανταγωνιστικό χώρο αγορών. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών σας, η αύξηση των online πωλήσεων των προϊόντων σας, η εδραίωση της επιχείρησής σας στην ψηφιακή αγορά. Με τις προνομιακές μας τιμές η κατασκευή του eshop σας θα αποτελέσει πραγματική επένδυση της επιχείρησής σας. Δίπλα σας για όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται για την σύσταση του ηλεκτρονικού καταστήματός σας. Παρέχουμε νέες και αναβαθμισμένες τεχνολογίες με κύριο μέλημα την ανάδειξη της επιχείρησής σας σε προσιτές τιμές.

Στην εποχή μας το Διαδίκτυο μετατρέπεται στο πιο οικονομικό και γρήγορο εργαλείο διαφήμισης της επιχείρησής σας. Προσφέρει μια ισχυρή πηγή για αγορές και ευκολία παράδοσης των προϊόντων σας κατευθείαν στο σπίτι των πελατών σας. Οι online αγορές έχουν διεισδύσει για τα καλά στη ζωή μας καθώς η διαδικασία αγοράς είναι γρήγορη και εύκολα προσβάσιμη για όλους. Το διαδικτυακό σας κατάστημα είναι διαθέσιμο στους πελάτες σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο! Οι αγορές γίνονται από την άνεση του σπιτιού των πελατών σας με ένα μόνο κλικ! Επιπλέον υπάρχει ευελιξία στον τρόπο πληρωμής αφού αυτή μπορεί να γίνει με αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα, paypal, κατάθεση σε τράπεζα κ.λπ.

Κατασκευάζουμε σύγχρονα eshop για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας στο μάξιμουμ.

Τι οφέλη έχει μια επιχείρηση από την κατασκευή eshop

Πολλές έρευνες και τα παγκόσμια στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι κανένα φυσικό κατάστημα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Και οι λόγοι είναι πολλοί!

  • Το κόστος κατασκευής ενός eshop είναι πολύ χαμηλότερο από το άνοιγμα ενός φυσικού καταστήματος
  • Ο χρόνος κατασκευής ενός eshop είναι πολύ συντομότερος
  • Τα έξοδα συντήρησης είναι πολύ λιγότερα
  • Οι υποψήφιοι αγοραστές δεν περιορίζονται σε μια συγκεκριμένη γειτονιά ή πόλη. Οι πελάτες σας μπορεί να είναι στην πιο μακρινή γωνιά της Ελλάδας ή ακόμα και σε ολόκληρο τον κόσμο.
  • Ένα eshop δεν κλείνει ποτέ, δεν υπάρχουν γιορτές, αργίες, Σαββατοκύριακα. Δουλεύει ακούραστα 24 ώρες κάθε μέρα του χρόνου και φέρνει αδιάκοπα νέες πωλήσεις στην επιχείρηση σας

Σχεδιασμός eshop με τα πιο σύγχρονα συστήματα ecommerce

Οι webadvisors έχουν τις γνώσεις και την εμπειρία για να στήσουν το δικό σας eshop με το πιο κατάλληλο σύστημα για τις ανάγκες σας: magento, woocommerce ή opencart.

Θα συζητήσουμε μαζί σας για να καθορίσουμε τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε το πιο κατάλληλο σύστημα για σας. Το καθένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και τις δικές του ανάγκες.

Όμως όποιο σύστημα κι αν επιλέξετε, οι webadvisors θα είναι δίπλα σας κάθε στιγμή για να σας εκπαιδεύσουν στη χρήση του και να σας προσφέρουν την υποστήριξη που θα χρειαστείτε.

κατασκευή e-shop

Φιλοξενία σε γρήγορους σέρβερ

Ο χρόνος είναι χρήμα και κανείς υποψήφιος πελάτης δεν θέλει να κοιτάει μια άδεια οθόνη περιμένοντας να «φορτώσουν» οι σελίδες για να δει τα προϊόντα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Για να προσφέρετε την καλύτερη εμπειρία στους επισκέπτες σας δεν αρκεί μόνο η σωστή κατασκευή eshop αλλά και η ταχύτητα του. Τρία πράγματα μειώνουν το χρόνο:

  1. Το σωστά κατασκευασμένο eshop.
  2. Γρήγορος σέρβερ που το φιλοξενεί.
  3. Βελτιστοποίηση περιεχομένου.

Οι webadvisors χρησιμοποιούν τους πιο σύγχρονους σέρβερ με ταχύτατους δίσκους SSD τελευταίας γενιάς και άφθονη υπολογιστική ισχύ για τις ανάγκες και του πιο πολύπλοκου και μεγάλου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Αυτόματη εισαγωγή και καθημερινή ενημέρωση προϊόντων από το ERP σας

Για κάθε ιδιοκτήτη ηλεκτρονικού καταστήματος, μια χρονοβόρα διαδικασία, είναι ο συγχρονισμός της αποθήκης με το ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε το τελευταίο να δείχνει πάντα τη σωστή διαθεσιμότητα προϊόντων. Διαφορετικά, οι πελάτες σας θα παραγγέλνουν πράγματα που δεν θα μπορείτε να τους παραδώσετε, με αποτέλεσμα νεύρα, παρεξηγήσεις και απογοήτευση, δηλαδή πελάτες που ίσως δεν ψωνίσουν ξανά από σας.

Οι webadvisors θέλουμε να σας διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στη διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Για αυτό και έχουμε τον τρόπο να πραγματοποιήσουμε τον αυτόματο συγχρονισμό της αποθήκης και του eshop σας με τη βοήθεια του κατάλληλου ERP software. Αν έχετε ήδη κάποιο σύστημα διαχείρισης αποθήκης μπορούμε να προσαρμόσουμε την διαδικασία αυτή στο δικό σας.

Η συντομογραφία ERP προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Enterprise Resource Planning. Σε απλά Ελληνικά αυτό  μεταφράζεται σαν «σύστημα επιχειρησιακού σχεδιασμού». Με ακόμα πιο απλά λόγια, το ERP είναι ένα σύστημα λογισμικού, που είναι επιφορτισμένο να διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης, με απώτερο σκοπό την αύξηση της απόδοσης. Αυτό επιτυγχάνεται με την ορθολογικότερη οργάνωση και αξιοποίηση δεδομένων και πόρων της επιχείρησης (ανθρώπινου δυναμικού, υλικού, οικονομικών πόρων κ.λπ.)

Εμπιστευτείτε μας και εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο, που θα διοχετεύσετε στην διοίκηση της επιχείρησης σας, αντί να τον σπαταλάτε σε χρονοβόρες εργασίες ρουτίνας.

Για ποιους άλλους λόγους να προτιμήσετε ένα eshop φτιαγμένο από τους webadvisors

Εύκολη διαχείριση με ένα σωστά οργανωμένο διαχειριστικό περιβάλλον. Το administration panel ή διαχειριστικό περιβάλλον, πρέπει να είναι απλό και λειτουργικό. Να σας βοηθάει να βρίσκετε ότι χρειάζεστε με ελάχιστα κλικ και να σας προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την παρακολούθηση των πωλήσεων και τη γενικότερη διαχείριση του eshop σας στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Μην ξεχνάτε: ο χρόνος είναι χρήμα!

Εκπαίδευση διαχειριστή. Οσο καλοσχεδιασμένο κι αν είναι το διαχειριστικό περιβάλλον, αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ξανά πρόγραμμα CMS και ecommerce, θα χρειαστείτε μια σύντομη εκπαίδευση, που οι webadvisors σας την προσφέρουν χωρίς επιπλέον χρέωση.

Σωστή προώθηση (SEO), ώστε το eshop σας να πάρει την καλύτερη θέση στο google. Καλή θέση στο google για μια αναζήτηση που σχετίζεται με τα προϊόντα σας, σημαίνει περισσότερους υποψήφιους πελάτες και περισσότερες πωλήσεις.

Σύνδεση eshop με social media (facebook, Instagram, twitter)  για να αξιοποιήσετε αυτή την πολύτιμη πηγή επισκεπτών και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας ακόμα περισσότερο.

Διασύνδεση παραγγελιών με courier. Μια απαραίτητη διαδικασία που έχει κι αυτή τα μυστικά της, προκειμένου να αποφεύγονται τα λάθη, η σπατάλη χρόνου και τα προβλήματα με την παράδοση των παραγγελιών.

 

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην κατασκευή του eshop σας

Το λογότυπο είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της επιχείρησης σας καθώς είναι αυτό που θα εμφανίζεται σε κάθε μορφή επικοινωνίας. Μαζί λοιπόν με την κατασκευή eshop σας αναλαμβάνουμε και την δημιουργία του λογότυπου σας.  Ένα λογότυπο που ταιριάζει με τον χαρακτήρα και την φιλοσοφία σας.

Tα newsletter έχουν μεγαλύτερη επιτυχία στην προώθηση και πώληση προϊόντων και υπηρεσιών. Ένα ενημερωτικό δελτίο μπορεί να αποστέλλεται από τους πάντες με μοναδικό στόχο την ενημέρωση του παραλήπτη. Εμπιστευτείτε λοιπόν την καθημερινή ενημέρωση των πελατών σας σε εμάς.

Επικοινωνήστε σήμερα με τους Webadvisors για να συζητήσετε την κατασκευή του δικού σας σύγχρονου, γρήγορου, responsive, seo-optimised και αποδοτικού eshop!

Θα σας ενδιέφερε επίσης…

Δουλέψτε μαζί μας!

Μπορείτε να μας μιλήσετε για το πώς μπορούμε να ανταποκριθούμε στο σχεδιασμό και την κατασκευή της νέας σας ιστοσελίδας ή e-shop.

6 + 12 =